Philip in de winter

Een nieuw seizoen in een nog steeds rare tijd. En daarom weer even een persoonlijk woordje van mij. Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen en ervaringen. Maar ik zal aftrappen.
Ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat de avondklok en andere maatregelen omtrent Corona vooralsnog weinig invloed hebben op mijn business. De eerste plaatsing in 2021 is gerealiseerd, ik heb opdracht gekregen op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor partnerposities en de overige opdrachtenportefeuille is ook goed gevuld. Ik had dit niet durven hopen, dus ik ben gunstig gestemd voor dit jaar!

Toch is er ook bij mij een dagelijkse zorg ontstaan over de toekomst. Blijft de behoefte aan invulling van mooie functies zo groot? Wordt men niet moe van het thuiswerken waardoor een gelatenheid ontstaat? Hebben mensen nu überhaupt wel de ruimte in hun hoofd om over een andere baan na te denken in deze “best” lang durende periode? Allemaal onzekerheden waar ik antwoorden op zou willen hebben.
En dan hebben we het nog niet gehad over thuisscholing. Dit zorgt voor een hele andere invulling van werken. Maar het creatief omgaan met deze situatie zorgt ervoor dat ik gestructureerder werk en sneller to the point kom: het gevoel dat je niet altijd in een dagdeel afkrijgt wat je zou willen, geeft aan dat er dus meer werk ligt dan verwacht voor mij!
Dus ik voel me minstens zo gepassioneerd en enthousiast als in de zomer! Digitaal sparren en soms 1 op 1 op mijn kantoor blijven blijmakers.

Kan ik jou helpen door eens digitaal koffie te drinken met je of krijgt u binnen uw organisatie een positie niet ingevuld? Neem dan gerust contact met mij op.

Hartelijke groet,

Philip Tulleken