Nick van Dijk

Hoe ziet een perfecte dag op kantoor er voor jou uit?
De perfecte dag op kantoor is lekker afwisselend, met het werken aan stukken, voeren van (video)besprekingen, tussendoor een goede lunch, en het samenwerken met collega’s van verschillende secties en vestigingen.

Werk je liever alleen of samen? En waarom? Wat zijn je hobby’s naast werk?
Ik werk het liefst samen met collega’s aan grote zaken en vind het daarnaast ook heerlijk om af en toe lang en geconcentreerd aan een bepaald stuk te werken. Ik houd van lekker eten, sporten, auto’s en het lopen met mijn hond.

Wat vind je het meest unieke aan jezelf?
Mijn discipline en energie en tegelijkertijd pragmatisme en relativeringsvermogen.

Hoe zou jouw beste vriend jou omschrijven?
Dit heb ik dus echt aan mijn beste vriend gevraagd J en die zegt het volgende: intelligent, oprecht, betrouwbaar, doortastend en ontspannen.

Wat is je uiteindelijke zakelijke doel?
Afwisselend werk te hebben dat me blijft uitdagen. Dat voldoening geeft en zorgt dat ik me kan blijven ontwikkelen.