Never a dull moment!

Zo vlak voor deze zomervakantie blik ik graag even terug op afgelopen maanden. Wat een mooie eerste helft van 2021 heb ik achter de rug! Dat klinkt best vreemd in andermans oren kan ik me voorstellen gezien de huidige situatie en alle maatregelen waar we mee te maken hebben (gehad). Maar ik ben verrast hoe het zakelijk allemaal gaat. Veel zoekopdrachten hebben geleid tot een plaatsing en los daarvan heb ik een heel prettig gevoel over het persoonlijke contact dat opgebouwd is met nieuwe mensen. Ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat ik een heel aantal gesprekken dit jaar heb mogen voeren met opdrachtgevers en kandidaten en dat deze steeds vaker live in plaats van digitaal plaatsvinden. Face to face biedt nu eenmaal makkelijker de mogelijkheid om het persoonlijk te maken en de menselijke kant van een nieuwe uitdaging naar boven te halen.

De resultaten van het eerste half jaar maakten me ook een beetje onzeker. Het invullen van opdrachten met behulp van mijn researchconsultants betekent ook dat je nieuwe opdrachten moet binnenhalen om na de vakantie weer een goed gevulde portefeuille te hebben. Die zorg was van korte duur zo bleek. Ik mocht onder andere meedoen aan live pitches. Wat vind ik dat toch leuk en ook nu weer met resultaat! Er is niet gezegd dat dit garanties geeft voor de toekomst, maar…. het is een heerlijk gevoel om zo met vakantie te gaan. En dan ben ik medio augustus weer helemaal opgeladen om verder te gaan met lopende en nieuwe opdrachten, ik hoop nog steeds live en met persoonlijk contact!

Ik wens iedereen een fijne, zonnige en mooie zomer. Blijf gezond, geniet en als je wilt sparren, overleggen of een stap overweegt te maken: laat het me weten!